Einhell Multischuurmachine – Electrisch Gereedschap – 1 kg Rood Zwart Wit | 4006825592481

Einhell Multischuurmachine – Electrisch Gereedschap – 1 kg Rood Zwart Wit direct bestellen in onze webshop! De Einhell TH-OS 1016 Multischuurmachine kan voor bijna elke schuurklus in en om het huis worden gebruikt.
De schuurzool is zo ontworpen dat zowel grotere oppervlakken als hoeken goed kunnen worden geschuurd. De multischuurmachine is een hoogwaardige, handige schuurmachine, die zeer hoge ergonomie combineert met maximale functionaliteit, om oppervlakten goed geschuurd te krijgen.
Het schuren van hout , kunststof en metaal, op moeilijk bereikbare en kleinere oppervlakken is voor deze machine geen probleem. Het verwijderen van bijvoorbeeld oude verflagen gaat uitstekend met deze machine. Dankzij het ergonomisch design met softgrip ligt de machine uitstekend in de hand en kannauwkeurigw orden geleid, om optimale schuurresultaten te bereiken. D
e machine is uitgerust met een klittenbandsysteem, waarmee schuurpapier snel kan worden verwisseld en zonder plooien tegen de schuurplaat aan ligt. Schoon, nagenoeg stofvrij werken wordt mogelijk gemaakt door de stofvangbak met geïntegreerd filter.
Dankzij de adapter voor stofafzuiging kan deze door een stofzuiger worden vervangen, die het stof rechtstreeks afzuigt, zo blijft de lucht zuiver en het schuurpapier scherp.
Om meteen met het werk te kunnen beginnen word er 1x schuurvel (K120) meegeleverd.
. Alle Einhell voor uw Huis uit voorraad leverbaar!

Prijs:  34.95   (klik hier voor meer informatie)