Ecostyle Mouse & Rat Free – Ongediertebestrijding – 30+30 m2 2 stuks | 8711731024440

Ecostyle Mouse & Rat Free – Ongediertebestrijding – 30+30 m2 2 stuks direct bestellen in onze webshop! Effectief én natuurlijk muizen en ratten verjagen
Muizen en ratten zijn ongewenste gasten in je huis, tuin en/of schuur. De Mouse & Rat Free 30 + 30 van ECOstyle is de perfecte oplossing om muizen en ratten op een diervriendelijke manier te verjagen.
De 2 apparaten bestrijken een oppervlak van tweemaal 30 m2 waarover ze een ultrasoon geluid uitstralen wat het natuurlijke gedrag en de communicatie van muizen en ratten verstoort. Dit zorgt voor een ondraaglijke omgeving voor de dieren, waardoor ze de ruimte voortaan zullen vermijden. Dankzij de variërende frequentie worden de dieren niet resistent voor het geluid.
In de het 30 + 30 duopack zitten twee verjagers. Het gaat hier om de 2 kleinste modellen geschikt voor 2 ruimtes van maximaal 30 m2 zoals de slaapkamer, bijkeuken of andere kleine ruimtes.
Gebruiksaanwijzing
Plaats het product bij voorkeur in een stopcontact wat niet te laag bij de vloer staat. Je kan het apparaat 24 uur per dag aan laten staan, het werkt energiezuinig. Het geluid wat het uitstraalt kán hoorbaar zijn voor mensen, maar het is volledig onschadelijk, ook voor kinderen en andere huisdieren. Ook hebben andere elektrische apparaten geen last van de Mouse & Rat Free.
De Mouse & Rat Free 30 + 30 heeft een afmeting van 6,5 x 11,9 x 7 cm.
. Alle Ecostyle voor uw Plant & Zorg uit voorraad leverbaar!

Prijs:  36.49   (klik hier voor meer informatie)