Ecostyle Mole Free 1250 – Ongediertebestrijding – 1250 m2 | 8711731024488

Ecostyle Mole Free 1250 – Ongediertebestrijding – 1250 m2 direct bestellen in onze webshop! Effectief én natuurlijk mollen verjagen
Het is een beeld wat je niet graag ziet: je hebt netjes je tuin gedaan en de volgende dag komen ineens één of meerdere molshopen tevoorschijn. De Mole Free van ECOstyle biedt hiervoor de oplossing. Een ecologisch verantwoorde oplossing voor overlast van mollen en woelmuizen. Het apparaat verjaagt in plaats van te doden.
De geavanceerde vibratietechnologie van dit apparaat geeft laagfrequente geluidsgolven af. Dit leidt gravende knaagdieren af waardoor ze je tuin, gazon, border, moestuin of andere plekken buitenshuis zullen verlaten. Je moet alleen nog de molshopen weghalen, om weer een mooi grasveld te krijgen. Het apparaat is het meest effectief in kleigrond, waarin de geluidsgolven het beste worden verspreid. In zandgrond is het bereik lager.
Het apparaat is geschikt voor gebruik buitenshuis en bestrijkt een open oppervlak van 750 m2 tot 1250 m2, dit is afhankelijk van de grondsoort. Het is effectief, hygiënisch en er komt geen gif bij aan te pas.
Gebruiksaanwijzing
De geluidsgolven gaan niet door massieve materialen, zoals fundamenten. Plaats de staaf daarom op een open plek waar de grond intact is, niet direct in een molshoop of muizengang. Druk de staaf zover in de grond dat de bovenste ring op de staaf op gelijke hoogte komt met de grond. Gebruik eventueel een spade om ruimte in de grond te maken, maar probeer nooit met bijvoorbeeld een hamer de staaf in de grond te slaan. Zorg dat de grond rond de staaf zo compact mogelijk is. Zo verspreiden de geluidsgolven zich optimaal. Het apparaat is bestand tegen regen en sneeuw. Verwijder het apparaat uit een verzadigde of bevroren bodem. Wees voorzichtig tijdens het grasmaaien en bij het gebruik van een robotmaaier.
De Mole Free werkt op 4 1,5V LR20 batterijen (niet inbegrepen). Om een langere batterijduur te waarborgen is er geen sprake van een continu geluid. Het geluid gaat gedurende 3-4 seconden aan en daarna 15-20 seconden uit.
De Mole Free heeft een afmeting van 8 x 43,5 x 8 cm.
. Alle Ecostyle voor uw Plant & Zorg uit voorraad leverbaar!

Prijs:  39.99   (klik hier voor meer informatie)