Easy Life Voogle – 500 ml

 23,75

EAN

8715837010420

Substantie

Vloeibaar

Inhoud

500 ml

Type dier

Vis

Taal handleiding

Nederlands, Universeel

Type diergeneesmiddel

Geen

Type vismedicatie

Medicijn

Categorieën

Dieren Vissen Gezondheid

Type medicatie

Medicijn

Merk

Easy Life

Laatst geupdate op juni 29, 2024 1:32 am
SKU: 9200000018845192 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Innovatief en uiterst werkzaam om het gebruik van antibiotica te vermijden.

VoogleVoogle is een zeer efficiënt en veilig middel dat de weerstand verhoogt en het natuurlijke genezingsproces ondersteunt. Voogle vermijdt op deze manier het gebruik van antibiotica. Resistentieproblemen die gerelateerd worden aan vele antibiotica, kent Voogle niet.

Elke vis beschikt over een natuurlijk afweersysteem tegen ziekteverwekkers. Omstandigheden zoals tijdens transport, bij vuil water of bij een hoog aantal ziekteverwekkers in het water, zorgen voor enorme stress. Dit kost veel energie en gaat ten koste van het immuunsysteem. Met name de slijmhuid, kieuwen en vinnen worden dan extra gevoelig voor ziekten zoals stip, schimmels en andere soorten infecties.

Voogle werkt bij stress-situaties waardoor de weerstand wordt verhoogt. Vissen kunnen zich daardoor op eigen natuurlijke wijze verweren. Door Voogle wekelijks te doseren, blijven vissen op een natuurlijke manier optimaal beschermt. Het gevaar van allerlei ziekteverwekkers wordt hierdoor sterk gereduceerd.

Voogle heeft een stimulerende werking op alle vissen, garnalen en kreeften. Het is verder absoluut onschadelijk voor slakken, planten of het biofilter. Het product heeft verder geen invloed op de belangrijke waterparameters zoals de pH, KH of GH. Voogle wordt verder op een natuurlijke wijze afgebroken, waardoor waterverversing na gebruik niet nodig is.

Dat zijn allemaal grote voordelen van Voogle ten opzichte van antibiotica die meestal niet zonder risico”s in aquaria ingezet kunnen worden. Deze risico”s voor vissen, nuttige bacteriën en andere levende have, zijn er niet bij het gebruik van Voogle!

– Inhoud: 500 ML

– Geleverd per: 2 ST à 500 ML

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Easy Life Voogle – 500 ml”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Easy Life Voogle – 500 ml
Easy Life Voogle – 500 ml

 23,75

Dier-benodigdheden.nl
Logo