District 70 Katten Voerbak Bamboe 12 x 12 x 2.8 cm – Kattenvoerbak – Blauw | 8717202613984

District 70 Katten Voerbak Bamboe 12 x 12 x 2.8 cm – Kattenvoerbak – Blauw direct bestellen in onze webshop! Stijlvolle voerbak
Bij een stijlvolle woonkamer hoort ook een stijlvolle voerbak! De Bamboe voerbak van District 70 laat jouw kat dineren in stijl. En jij? Jij kan genieten van een mooie en praktische voerbak in huis. De natuurlijke en stijlvolle uitstraling van deze voerbakken passen perfect bij ieder interieur!

Functioneel & duurzaam
Deze functionele voerbak is voorzien van een antislip bodem, zo hoef jij je minder zorgen te maken over schuivende voerbakken met gevolg van bijvoorbeeld krassen op jouw vloer! Het handige van deze voerbakken is dat ze vaatwasser bestendig zijn! Zo kan jouw vriend weer genieten van een heerlijke schone voerbak. Wil jij deze bak gebruiken als drinkbak? Dat kan natuurlijk ook!
Helpt “whisker fatigue” te voorkomen
Vaak vinden katten voerbakken met een hoge rand niet prettig. Dat komt omdat hun gevoelige snorharen alsmaar de randen raken. Het ondiepe design van deze BAMBOO voerbak is speciaal ontworpen voor de korte snuit van katten en helpt daarbij zo’n oncomfortabele situatie te voorkomen.
De Bamboe voerbak is 12 x 12 x 2,8 cm (180ML) en verkrijgbaar in de kleuren: beige, grijs en blauw
. Alle District 70 voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

Prijs:  5.95   (klik hier voor meer informatie)