Dennerle Nano Tank Plant Pro 35 L

 239,00

EAN

4001615033144

Signaalwoord

Niet van toepassing

Gevarenaanduiding H-zinnen

Niet van toepassing

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

Niet van toepassing

Taal handleiding

Nederlands

EWaste

Nee

Categorieën

Dieren Vissen Aquariums

Merk

Dennerle

Laatst geupdate op mei 27, 2024 2:12 am
SKU: 9300000154956192 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De Dennerle Nano Tank Plant Pro 35 L is een prachtig panorama aquarium dat speciaal ontworpen is voor aquascaping. Dit komt door het unieke formaat en de bijzondere dieptewerking die het aquarium biedt, waardoor planten en andere waterbewoners mooi tot hun recht komen. Het aquarium wordt geleverd met een afdekruit inclusief houders, een warmte isolerende veiligheidsonderlegger, een hoekfilter en led-verlichting. De Dennerle Nano Tank Plant Pro 35 L heeft een afmeting van 40x32x28 cm en een inhoud van 35 liter, waardoor het perfect is voor kleinere aquaria.

Een groot voordeel van de Dennerle Nano Tank Plant Pro 35 L is de meegeleverde LED-verlichting. Deze Chihiros AII 401 LED zorgt voor een optimale lichtspreiding, waardoor planten goed kunnen groeien en kleuren mooi tot hun recht komen. Ook heeft het aquarium een hoekfilter, waardoor het water goed gecirculeerd wordt en de waterkwaliteit op peil blijft.

De Dennerle Nano Tank Plant Pro 35 L is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig glas met een dikte van 5 mm, wat zorgt voor extra stevigheid en duurzaamheid. De afgeronde fronthoeken geven het aquarium een moderne look. Met de afdekruit inclusief houders kan het aquarium netjes afgesloten worden en met de warmte-isolerende veiligheidsonderlegger wordt het glas extra beschermd.

Samenvattend is de Dennerle Nano Tank Plant Pro 35 L een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardig en duurzaam aquarium voor aquascapingdoeleinden. Het is niet alleen mooi vormgegeven, maar ook praktisch in gebruik door de meegeleverde LED-verlichting en hoekfilter. Het formaat is perfect geschikt voor kleinere aquaria en met de afdekruit en veiligheidsonderlegger is het ook nog eens veilig in gebruik.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Dennerle Nano Tank Plant Pro 35 L”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dennerle Nano Tank Plant Pro 35 L
Dennerle Nano Tank Plant Pro 35 L

 239,00

Dier-benodigdheden.nl
Logo