Dcm Meststof Aardappelen – Moestuinmeststoffen – 3 kg (Mg) | 5413448127607

Dcm Meststof Aardappelen – Moestuinmeststoffen – 3 kg (Mg) direct bestellen in onze webshop! Heerlijke aardappelen creëer je met de meststoffen van DCM
Voor het telen van lekkere aardappelen is het belangrijk dat je ze voorziet van de juiste voeding zodat de ontwikkeling en groei voorspoedig verloopt. De Meststof Aardappelen van DCM zorgt ervoor dat je overheerlijke aardappelen kunt kweken.
De Meststof Aardappelen is een organische meststof op basis van natuurlijke grondstoffen, speciaal afgestemd op de teelt van aardappelen. De meststof is rijk aan kalium voor stevige en smakelijke aardappelen die lang houdbaar zijn. De Meststof Aardappelen geeft gedurende 100 dagen voeding af en is ook toepasbaar in een biologische tuin.
Toepassingsperiode: eerste toepassing van februari tot april, tweede toepassing van mei tot juni.
Minigran-technologie
Alle DCM meststoffen bestaan uit meer dan 30 zorgvuldige uitgezochte gedroogde, stabiele en organische grondstoffen van hoge kwaliteit. Zowel van plantaardige als dierlijke oorsprong. Dankzij de Minigran-technologie worden de grondstoffen verwerkt tot een heel klein, homogeen samengesteld korreltje. Deze kleine korrel is 60% beter te verdelen dan klassieke korrel- of kruimelmeststoffen wat zorgt voor een egale opkomst, mooi verspreide doorworteling en een uniformer gewas qua groei.
Wat is NPK meststof?
Elke meststof heeft een unieke NPK-verhouding, met of zonder magnesium.
* N = stikstof, bevordert de groei van een plant
* P = fosfor, zorgt voor beworteling van de plant en knopvorming in de plant
* K = kalium, zorgt voor dikke en stevige vruchten bij gewassen, voor mooie en diepe kleuren bij bloemen en verstevigt de plant
* Mg = magnesium, zorgt voor een diepgroene bladkleur
Er zijn ook nog sporenelementen die invloed kunnen hebben zoals ijzer en calcium, maar dat verschilt per meststof. Een NPK-waarde van 3-2-5 betekent dat het product 3% stikstof, 2% fosfor en 5% kalium bevat. De Meststof Aardappelen heeft een NPK-waarde van 5-4-15 en zal zorgen voor lekkere aardappelen.
Dosis en gebruik
De Meststof Aardappelen 3 kg is geschikt voor maximaal 40m2. Gebruik 0,8 – 1,2 kg per 10m2.
. Alle DCM voor uw Plant & Zorg uit voorraad leverbaar!

Prijs:  14.49   (klik hier voor meer informatie)