Dcm Beendermeel – Moestuinmeststoffen – 1.5 kg (Kr) | 5413448127706

Dcm Beendermeel – Moestuinmeststoffen – 1.5 kg (Kr) direct bestellen in onze webshop! Stimuleer de bloei en de wortelgroei met Beendermeel van DCM
Beendermeel is een slimme manier om je tuin mee te voeden. Zoals de naam al klinkt is bestaat beendermeel uit gemalen botten. Beendermeel zit bomvol gezonde mineralen zoals fosfor en calcium.
Het DCM Beendermeel bevat ook een hoog gehalte aan fosfor wat de wortel-, bloem- en vruchtvorming bevordert. Ook zorgt het voor een rijke bloei en oogst. Je kan beendermeel gebruiken voor zowel sierplanten zoals rozen als voor groenten en fruit. DCM Beendermeel kan ook worden toegepast in de biologische tuin. Het beendermeel is beschikbaar in kruimelvorm.
Toepassingsperiode: van maart tot september.
Wat is NPK meststof?
Elke meststof heeft een unieke NPK-verhouding, met of zonder magnesium.
* N = stikstof, bevordert de groei van een plant
* P = fosfor, zorgt voor beworteling van de plant en knopvorming in de plant
* K = kalium, zorgt voor dikke en stevige vruchten bij gewassen, voor mooie en diepe kleuren bij bloemen en verstevigt de plant
* Mg = magnesium, zorgt voor een diepgroene bladkleur
Er zijn ook nog sporenelementen die invloed kunnen hebben zoals ijzer en calcium, maar dat verschilt per meststof. Een NPK-waarde van 3-2-5 betekent dat het product 3% stikstof, 2% fosfor en 5% kalium bevat. Het Beendermeel heeft een NPK-waarde van 6-16-0.
DCM Beendermeel is beschikbaar in een verpakking van 1,5 kg, gebruik 0,5 – 1 kg per 10m2.
. Alle DCM voor uw Plant & Zorg uit voorraad leverbaar!

Prijs:  8.59   (klik hier voor meer informatie)