Circulaire Legkorrel – Compleet Kippenvoer – Voor Gezonde Kippen – Duurzaam – 4KG Probeerverpakking

 10,99

EAN

8720299834941

Product gewicht

4 kg

Bijzonder voedingsdoel

Compleet Kippenvoer

Fabrikant Adres

Memelinkdijk 4, 7255LJ, Hengelo

Analytische bestandsdelen

Ruw Eiwit: 17,0% Ruwe celstof: 8,7% Ruw As: 14,2% Ruw Vet: 3,3% Natrium: 2,4g/kg Calcium 37,5g/kg Fosfor: 5,5g/kg

Toevoegingsmiddelen

Nutritionele toevoegingsmiddelen voor optimale gezondheid van pluimvee

Voedingsadvies

Complete diervoeder voor (kriel) kippen. Ook geschikt voor eenden en fazanten. Introduceer langzaam het nieuwe voer door het te mengen met het voer voor minimaal een paar dagen. Geef niet opnieuw voer totdat alles op is. Zo wennen de kippen aan het nieuwe voer. Door ze te verwennen zullen ze altijd wachten totdat er wat lekkerders aanwezig is. Kunnen onbeperkt beschikbaar worden gesteld aan leggende kippen Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is Zorg voor voldoende grit Er hoeft niet bijgevoerd te worden maar restjes uit de tuin of keuken mogen wel worden aangeboden

Voedingswaarde

Gemaakt met: Circulaire korrel (de organische ingrediënten voor 100% uit rest- en retourstromen van humane voeding. Onze circulaire korrels bevatten o.a. Tarwegries, Koekmeel, Broodmeel, Maisgluten, Zonnebloemschroot, Krijt, Moutkiemen, en Biergist. Denk aan producten die overblijven bij een bakkerij of bierbrouwerij. Vitamines zijn toegevoegd om je kippen alle voedingstoffen te bieden die ze nodig hebben voor de eileg. Zonder: Soja, vismeel, opvullingsmiddelen, Genetisch gemodicifeerde producten. * *Gemaakt op een locatie waar ook soja wordt verwerkt

Soort diervoeder

Volledig diervoeder

Aantal consumenteneenheden CE

1

Gewicht consumenteneenheid CE

4 kg

Verpakking breedte

30 cm

Verpakking hoogte

15 cm

Verpakking lengte

7 cm

Verpakkingsgewicht

4 kg

Categorieën

Dieren Kippen Kippenvoer

Merk

Nutri Worm

Laatst geupdate op juni 27, 2024 1:32 am
SKU: 9300000150914291 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Laat je kippen genieten van een voedzame en duurzame voeding met onze circulaire legkorrel! Het recept is geïnspireerd op voedsel waar ze van nature van houden.

Onze legkorrel is samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten en bevat een uitgebalanceerde mix van granen, zaden, mineralen, en reststromen perfect geschikt voor legkippen. In plaats van geïmporteerde soja te gebruiken voor de eiwitten gebruiken wij verschillende lokale reststromen met een hoog percentage eiwit. Met onze circulaire legkorrel geef je je kippen alles wat ze nodig hebben voor een goede eierproductie en een gezond leven.

Deze legkorrel is niet alleen goed voor de gezondheid en het welzijn van je kippen, maar draagt ook bij aan een betere wereld door reststromen uit de voedingsindustrie te hergebruiken. De korrels bestaan volledig uit rest- en retourstromen van onze voedselproductie in Nederland. Helpen jouw dieren binnenkort mee om de voedselkringloop te sluiten?
Met onze circulaire legkorrel voor kippen dragen we bij aan een duurzamere wereld en aan de gezondheid en het welzijn van onze kippen. Ook geschikt voor Eenden en Fazanten!

Gemaakt met: Circulaire korrel (de organische ingrediënten voor 100% uit rest- en retourstromen van humane voeding.

Onze circulaire korrels bevatten o.a. Tarwegries, Koekmeel, Broodmeel, Maisgluten, Zonnebloemschroot, Krijt, Moutkiemen, en Biergist. Denk aan producten die overblijven bij een bakkerij of bierbrouwerij. Vitamines zijn toegevoegd om je kippen alle voedingstoffen te bieden die ze nodig hebben voor de eileg.

Zonder:
Soja, vismeel, opvullingsmiddelen, Genetisch gemodicifeerde producten.

* *Gemaakt op een locatie waar ook soja wordt verwerkt

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Circulaire Legkorrel – Compleet Kippenvoer – Voor Gezonde Kippen – Duurzaam – 4KG Probeerverpakking”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Circulaire Legkorrel – Compleet Kippenvoer – Voor Gezonde Kippen – Duurzaam – 4KG Probeerverpakking
Circulaire Legkorrel – Compleet Kippenvoer – Voor Gezonde Kippen – Duurzaam – 4KG Probeerverpakking

 10,99

Dier-benodigdheden.nl
Logo