Catit Smartsift Met Zeef – Kattenbak – 67x48x46 cm Wit Grijs | 022517506851

Catit Smartsift Met Zeef – Kattenbak – 67x48x46 cm Wit Grijs direct bestellen in onze webshop! Met Catit wordt het schoonmaken van de kattenbak een stuk leuker
Eén van de grootste ergernissen van elke katteneigenaar is en blijft de kattenbak. Net als dat wij mensen graag op een schoon toilet zitten, vinden katten dat ook prettig. Het dagelijks opruimen van de plasjes en uitwerpselen is dan ook heel belangrijk. Met de Smartsift van Catit kan je de kattenbak schoonmaken met slechts één haal aan de hendel.
Hoe werkt de Smartsift?
De Smartsift is een simpel, maar innovatief systeem dat het schoonmaken van de kattenbak minder vervelend maakt. Het werkt als volgt:
* 1 – trek 1 keer per dag aan de hendel om het kattengrit te verversen
* 2 – schoon kattengrit valt door de zeef en komt weer in de bak terecht
* 3 – vieze klonten worden gedeponeerd in de uittrekbare afvalbak, zodat je dit later makkelijk weg kunt gooien
* 4 – leeg ongeveer wekelijks de afvalbak om vieze geuren te voorkomen
Je kan de Smartsift gebruiken met alle soorten klonterend kattengrit, houtkorrels werken dus niet. Dankzij de grote opening is de Smartsift geschikt voor vrijwel alle kattensoorten, de flap kan worden verwijderd als je kat dat prettiger vindt. Om vieze geurtjes tegen te gaan zit er een koolstoffilter in de bovenkant verwerkt. Als laatste bevat de kattenbak twee duurzame voeringen/zakken die de bak en afvallade schoon houden. Deze voeringen kunnen ongeveer twee weken aan uitwerpselen aan (zakken inbegrepen, nieuwe zakken zijn los verkrijgbaar).
De Catit Smartsift heeft een afmeting van 67 x 48 x 46 cm en is wit met grijs van kleur.
. Alle Catit voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

Prijs:  89.99   (klik hier voor meer informatie)