Catit Drinkfontein Met Eetbak – Kattendrinkbak – 3 l | 022517500507

Catit Drinkfontein Met Eetbak – Kattendrinkbak – 3 l direct bestellen in onze webshop! Stimuleer het drinken van water met een drinkfontein
Het is voor katten ontzettend belangrijk dat ze goed gehydrateerd blijven. Van nature zijn het woestijndieren, maar vocht is heel belangrijk voor onder andere de nieren en urinewegen. Sommige katten vinden een stilstaand bakje water maar niks en geven de voorkeur aan stromend water. Met de Drinkfontein Met Eetbak van Catit krijg je jouw kat weer aan het drinken én kan hij ook tegelijk z’n brokjes eten.
Een drinkfontein en voerbak in één
Sommige katten vinden stromend water nou eenmaal lekkerder smaken dan stilstaand water, het houdt het water interessant en vers. Bij deze drinkfontein loopt het water over de bol heen, je kat kan het water van de bol oplikken. Er past in totaal twee liter water in het waterreservoir. Zo hoef je dus niet elke dag het water bij te vullen. Dankzij de vervangbare filters blijft het water schoon (vervang het filter om de drie weken). Daarnaast zit nog een apart bakje bevestigd waar je de brokjes in kan doen, zo heeft je kat al het lekker binnen handbereik.
De Drinkfontein Met Eetbak is wit met blauw van kleur.
. Alle Catit voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

Prijs:  41.64   (klik hier voor meer informatie)