Catit Drinkfontein – Kattendrinkbak – 2 l | 022517500538

Catit Drinkfontein – Kattendrinkbak – 2 l direct bestellen in onze webshop! Stimuleer het drinken van water met een drinkfontein
Het is voor katten ontzettend belangrijk dat ze goed gehydrateerd blijven. Van nature zijn het woestijndieren, maar vocht is heel belangrijk voor onder andere de nieren en urinewegen. Sommige katten vinden een stilstaand bakje water maar niks en geven de voorkeur aan stromend water. Met de Drinkfontein van Catit krijg je jouw kat weer aan het drinken.
Een fontein voor de kat?
Sommige katten vinden stromend water nou eenmaal lekkerder smaken dan stilstaand water, het houdt het water interessant en vers. Deze drinkfontein heeft een modern ontwerp met een mooie blauwe bovenkant. Er past in totaal twee liter water in het waterreservoir. Zo hoef je dus niet elke dag het water bij te vullen. Dankzij de vervangbare filters blijft het water schoon (vervang het filter om de drie weken).
Is jouw kat een echte smeerpoets? De los verkrijgbare Placemat Peanut van Catit is een handige siliconen placemat waar je de Drinkfontein op neer kunt zetten.
De Drinkfontein is wit met blauw van kleur.
. Alle Catit voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

Prijs:  23.79   (klik hier voor meer informatie)