Broedmachine voor eieren – Broedmachine Automatisch – Incubator – Broedmachine Voor Kippen

 125,95

Aantal vakken

20

Taal handleiding

Universeel

Verpakking breedte

324 mm

Verpakking hoogte

177 mm

Verpakking lengte

437.9 mm

Verpakkingsgewicht

2340 g

EAN

6097430172159

Categorieën

Dieren Kippen Broedmachines

Aantal eieren

0 – 20 eieren

Merk

Merkloos, Sans marque

Laatst geupdate op april 10, 2024 7:20 am
SKU: 9300000161149742 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Grote capaciteit: deze volledig automatische broedmachine bevat 5 verwijderbare scheidingswanden en is geschikt voor het uitbroeden van eieren van verschillende groottes, zoals 20 eieren, 9 eendeneieren, 4 ganzen eieren, 35 kwarteleieren, enz. Verwijderbare scheidingswanden zorgen voor een veilige afstand voor het uitbroeden van verschillende eieren en verbeteren de uitkomst. Ideaal voor boeren, thuisgebruik, educatieve activiteiten, laboratoriumomgevingen en klaslokalen.

Automatische eierspatel: de broedmachine is voorzien van een automatische eierspatel. De digitale broedmachine draait de eieren automatisch elke 2 uur om ervoor te zorgen dat de eieren gelijkmatig worden verwarmd, waardoor water- en temperatuurverlies als gevolg van handmatig draaien van de eieren wordt voorkomen en het uitkomen wordt verbeterd. Voldoet aan de behoeften van gezinsincubatie of helpt kinderen het hele incubatieproces te begrijpen en bevordert de nieuwsgierigheid van kinderen.

Makkelijk te observeren: het deksel van de broedmachine heeft een transparant ontwerp, waardoor u het kweekproces eenvoudig kunt observeren. De broedmachine bootst de oorspronkelijke ecologische fokmethode van kippen na en het broedproces van eieren kan altijd worden waargenomen. Het digitale LED-display geeft rechtstreeks belangrijke broedgegevens weer, zoals temperatuur, vochtigheid, broeddagen en andere functie-indicatoren.

Vochtigheids- en temperatuurregeling: extern waterbijvulontwerp, externe waterbijvulfles (bijv. drinkfles) kan automatisch water toevoegen zonder het deksel van de broedmachine te openen. Hiermee kan het interne vochtigheidsniveau worden geregeld.

Andere functies: zeer intens eierlaken voor het monitoren van de ontwikkeling van de eieren. Holle eierschaal in mandvorm, ingebouwde ventilator voor een goede luchtcirculatie; alarm voor oververhitting en overbevochtiging om de eieren te beschermen; weinig geluidsproductie, laag stroomverbruik, enz.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Broedmachine voor eieren – Broedmachine Automatisch – Incubator – Broedmachine Voor Kippen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Broedmachine voor eieren – Broedmachine Automatisch – Incubator – Broedmachine Voor Kippen
Broedmachine voor eieren – Broedmachine Automatisch – Incubator – Broedmachine Voor Kippen

 125,95

Dier-benodigdheden.nl
Logo