Broedmachine voor eieren – Broedmachine Automatisch – Incubator – Broedmachine Voor Kippen

 140,95

Aantal vakken

9

Taal handleiding

Universeel

Verpakking breedte

285 mm

Verpakking hoogte

123 mm

Verpakking lengte

289 mm

Verpakkingsgewicht

930 g

EAN

6097419797717

Categorieën

Dieren Kippen Broedmachines

Aantal eieren

0 – 20 eieren

Merk

Merkloos, Sans marque

Laatst geupdate op juni 12, 2024 12:56 am
SKU: 9300000161217601 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Hoogwaardig materiaal: deze eierbroedmachine maakt gebruik van hoogwaardig ABS-materiaal, dat duurzamer en milieuvriendelijker is. Over-temperatuur- en luchtvochtigheidsalarm ter bescherming van eieren, lage geluidsproductie en laag stroomverbruik.

Mini-broedmachine voor 9 eieren: de mini-eierbroedmachine biedt plaats aan 9 normale eieren en 4 kwarteleieren om meerdere eieren tegelijk uit te broeden; het digitale display toont duidelijk de binnentemperatuur voor monitoring, 4 knoppen voor bediening, eenvoudige aanpassing van de temperatuur en monitoring van de levensvatbaarheid van het ei.

Eenvoudig water toevoegen en reinigen: ontworpen met een sponshumidifier en de verwijderbare eierhouder, je kunt elke dag een spons verwijderen en water aan de spons toevoegen om de vochtigheid van de broedmachine op tijd te behouden, zeer eenvoudig te gebruiken. Let op: giet geen water rechtstreeks op de sponspositie. Onze eierbroedmachine helpt beginners om te voorkomen dat er te veel water wordt toegevoegd, wat leidt tot overloop en invloed heeft op het uitbroeden.

Ingebouwde LED-eierverlichting: de intelligente broedmachine heeft LED-lampjes die het hele uitbroedproces kunnen weergeven zonder dat het nodig is om het deksel te openen en het uitbroedproces te onderbreken. Bovendien is het bovenste deksel transparant en gemakkelijk te observeren, zeer geschikt voor kinderen om het uitkomen van kuikens te observeren en te leren.

Handig onderhoud: blisterbak op de eierhouder om vlekken tijdens het uitkomen te voorkomen, en verwijder de schaal voor eenvoudige reiniging; kleine broedmachine voor ruimtebesparende opslag na gebruik; ideaal voor het fokken van pluimvee, zoals kippen, eenden, papegaaien, kwartels of duiven, ook voor kinderen om een leuke en zinvolle tijd door te brengen.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Broedmachine voor eieren – Broedmachine Automatisch – Incubator – Broedmachine Voor Kippen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Broedmachine voor eieren – Broedmachine Automatisch – Incubator – Broedmachine Voor Kippen
Broedmachine voor eieren – Broedmachine Automatisch – Incubator – Broedmachine Voor Kippen

 140,95

Dier-benodigdheden.nl
Logo