Broedmachine voor eieren – Broedmachine Automatisch – Incubator – Broedmachine Voor Kippen

 216,95

Aantal vakken

16

Taal handleiding

Universeel

Verpakking breedte

280 mm

Verpakking hoogte

176 mm

Verpakking lengte

301 mm

Verpakkingsgewicht

1450 g

EAN

6097428284260

Categorieën

Dieren Kippen Broedmachines

Aantal eieren

0 – 20 eieren

Merk

Merkloos, Sans marque

Laatst geupdate op april 30, 2024 1:18 am
SKU: 9300000161217635 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Verbeterde automatische broedmachine: deze automatische eierbroedmachine heeft een ingebouwd automatisch regelsysteem dat de broedomstandigheden in de natuurlijke omgeving kan simuleren, eieren automatisch elke 90 minuten kan draaien, 360° rondom zonder dode hoeken, automatische temperatuurregeling, automatische watertoevoer, automatische verlichting, zeer intelligent en gemakkelijk te gebruiken.

Automatische verlichting van eieren: kippeneieren produceren embryo’s op de 7e dag van broeden (9e dag voor eendeneieren, 11e dag voor ganzenembryo’s) voor de eerste keer en de ontwikkeling van het embryo kan worden waargenomen. Op de 14e dag van broeden (18e dag voor eendeneieren en 22e dag voor ganzenembryo’s) worden kippeneieren voor de tweede keer verlicht om de ontwikkeling van het gehele embryo duidelijk te begrijpen.

Twee voedingsmethoden: de automatische broedmachine kan worden aangesloten op een 220V huishoudelijke voeding en bij stroomuitval kan deze handmatig worden aangesloten op 12V-batterijen (onze producten bevatten geen batterijen).

Verstelbare eierschappen: de afstand tussen de eierschappen van onze broedmachines kan worden aangepast aan de grootte van de eieren, zodat er geen eieren lekken of vast komen te zitten door te grote tussenruimte en geen eieren breken door te kleine tussenruimte tussen de eierschappen.

Gemakkelijk te gebruiken: onze automatische broedmachine is gemakkelijk te gebruiken, het systeem is zeer intelligent, of u nu een professional bent of een beginner, u kunt het zonder problemen gebruiken. Het gehele broedproces kan worden uitgevoerd met deze volledig automatische broedmachine.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Broedmachine voor eieren – Broedmachine Automatisch – Incubator – Broedmachine Voor Kippen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Broedmachine voor eieren – Broedmachine Automatisch – Incubator – Broedmachine Voor Kippen
Broedmachine voor eieren – Broedmachine Automatisch – Incubator – Broedmachine Voor Kippen

 216,95

Dier-benodigdheden.nl
Logo