Brinsea Mini 2 ECO broedmachine

 144,95

Aantal vakken

1

Taal handleiding

Nederlands

Verpakking breedte

250 mm

Verpakking hoogte

250 mm

Verpakking lengte

250 mm

Verpakkingsgewicht

1 kg

EAN

7435119139182

Categorieën

Dieren Kippen Broedmachines

Aantal eieren

0 – 20 eieren

Merk

Brinsea

Laatst geupdate op juni 5, 2024 12:55 am
SKU: 9200000085184800 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De populaire Brinsea Mini broedmachines hebben een nieuw jasje gekregen, het design van de Brinsea Mini II broedmachines is vernieuwd. Daarnaast is het nu ook mogelijk om het vochtreservoir vanaf de buitenkant bij te vullen! Bij het oude model moest de kap nog geopend worden om het waterreservoir in de bodem te kunnen bijvullen.

De Brinsea Mini II Eco is zeer eenvoudig in gebruik en is daardoor de ideale broedmachine voor beginners. De Brinsea Mini II Eco heeft een capaciteit van 10 kippeneieren, 24 kwarteleieren, 12 fazanteneieren of 8 eendeneieren. Dankzij de doorzichtige kap kan het broedproces vanuit elke hoek goed gevolgd worden. De Brinsea Mini II heeft, net als de Brinsea Maxi II, een 12V adapter en is daarom ook zeer veilig, hierdoor zijn de broedmachines ook zeer geschikt voor gebruik door kinderen, bijvoorbeeld op scholen. Geweldig om kinderen de ontwikkeling te laten beleven van ei tot kuiken!

De broedmachine is in de fabriek reeds ingesteld op de meeste voorkomende broedtemperatuur, dit is echter eenvoudig aan te passen. De elektronische thermostaat zorgt voor een nauwkeurige temperatuur welke eenvoudig is af te lezen op de bijgeleverde glasthermometer. De eieren dienen tweemaal per dag handmatig gekeerd te worden en het vochtreservoir moet ongeveer één keer per twee dagen bijgevuld worden.

De Brinsea Mini II heeft zeer goede broedresultaten. Het kunststof heeft bovendien een Biomaster antimicrobiële toevoeging, waardoor het risico op onverklaarbare mislukte uitkomsten verkleind wordt.

Let op: het is niet mogelijk om na aanschaf de Brinsea Mini II Eco te upgraden naar een Brinsea Mini II Advance of naar een Brinsea Mini II Advance EX.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Brinsea Mini 2 ECO broedmachine”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Brinsea Mini 2 ECO broedmachine
Brinsea Mini 2 ECO broedmachine

 144,95

Dier-benodigdheden.nl
Logo