Brinsea Maxi Eco 2 broedmachine

 271,00

Taal handleiding

Nederlands

Verpakking breedte

0 cm

Verpakking hoogte

0 cm

Verpakking lengte

0 cm

Verpakkingsgewicht

1384 g

EAN

0606940027611

Categorieën

Dieren Kippen Broedmachines

Merk

Brinsea

Laatst geupdate op mei 19, 2024 12:35 am
SKU: 9300000062945636 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Met de Brinsea Maxi Eco 2 (de grote broer van de Brinsea Mini Eco 2) haalt u de ideale broedmachine voor de beginner in huis. De Maxi Eco 2 is zeer eenvoudig in gebruik en is door de 12V adapter ook heel veilig te gebruiken.

Dankzij de doorzichtige kap kunt u het gehele broedproces vanuit elke hoek goed volgen. Mede hierdoor is de machine ook zeer geschikt om te gebruiken bij en met kinderen op bijvoorbeeld scholen. De kinderen kunnen de ontwikkeling van ei tot kuiken in deze machine perfect volgen!

De Maxi Eco 2 is in fabriek al ingesteld op de meest voorkomende broedtemperatuur (eventueel is dit aan te passen). De ingebouwde elektronische thermostaat zorgt voor een nauwkeurige temperatuur welke eenvoudig af te lezen is op de bijgeleverde glasthermometer. U kunt een losse hygrometer aanschaffen om het vochtgehalte goed in de gaten te kunnen houden.

De eieren dient u handmatig minimaal 2x per dag te draaien. Het vochtreservoir moet ongeveer 1x in de twee dagen bijgevuld te worden.

De Brinsea Maxi Eco 2 heeft een capaciteit van:
– 30 kippeneieren
– 90 kwarteleieren
– 54 fazanteieren
– 20 eendeneieren

Met de Brinsea Maxi 2 heeft u zeer goede broedresultaten. Het kunststof heeft bovendien een Biomaster antimicrobiële toevoeging, waardoor het risico op onverklaarbare mislukte uitkomsten verkleind wordt.

In het kort
– De meest voorkomende broedtemperatuur is in de fabriek reeds ingesteld.
– Waterreservoir kan vanaf buiten de machine worden bijgevuld.
– Capaciteit van 30 kippeneieren.
– Wordt geleverd met glasthermometer.
– U dient de eieren handmatig te keren.
– Zonder digitaal display.

Ook verkrijgbaar als voordelige startset!

Let op: het is niet mogelijk om na aanschaf de Brinsea Maxi 2 Eco te upgraden naar een Brinsea Maxi 2 Advance of naar een Brinsea Maxi 2 Advance EX.

Waarom een broedmachine kopen bij JUNAI:

Garantie
Op uw broedmachine ontvangt u standaard 2 jaar garantie, op Brinsea machines zelfs 3 jaar.

Gratis verzending
Alle broedmachines worden GRATIS verzonden binnen Nederland.

Enkel A-Merken
JUNAI verkoopt enkel toonaangevende A-Merken en geen Chinese namaak machines waar uiteindelijk goedkoop duurkoop blijkt. Wij staan achter onze machines en garanderen u een beter resultaat dan met de merkloze imitatie.

Advies
Wij staan u graag te woord met advies. U kunt ons tijdens openingstijden bellen voor advies en vragen en uiteraard gebruik maken van de chat functie op onze website. Ook via mail proberen wij u zo snel mogelijk te antwoorden.

Verlengde zichttermijn
Bij JUNAI heeft u altijd 2 maanden zichttermijn, binnen deze 2 maanden kan een ongebruikt product, in de verpakking altijd retour.

Reserve onderdelen verkrijgbaar
De meest gangbare onderdelen staan al op onze website en kunt u direct bestellen. Naast deze onderdelen zijn bijna alle andere originele onderdelen van alle door ons aangeboden merken verkrijgbaar. bent u opzoek naar een onderdeel dat niet op onze website staat mailt u ons dan gerust voor een vrijblijvende offerte.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Brinsea Maxi Eco 2 broedmachine”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Brinsea Maxi Eco 2 broedmachine
Brinsea Maxi Eco 2 broedmachine

 271,00

Dier-benodigdheden.nl
Logo