Brinsea Maxi 2 ADVANCE broedmachine

 309,00

Aantal vakken

14

Taal handleiding

Nederlands

EAN

7435144818823

Categorieën

Dieren Kippen Broedmachines

Aantal eieren

0 – 20 eieren

Merk

Brinsea

Laatst geupdate op juni 10, 2024 12:45 am
SKU: 9200000089312573 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De Brinsea Maxi II is de grotere broer van de Brinsea Mini II broedmachines. De Brinsea Maxi II Advance is vrijwel identiek aan de Advance uitvoering van de Brinsea Mini II.

De Brinsea Maxi II Advance biedt het gemak van een digitaal controlesysteem en een automatisch keersysteem met de zekerheid van digitale alarmsystemen en het autostop systeem: twee dagen voordat de eieren uitkomen stopt het keersysteem automatisch.

De Brinsea Maxi II Advance is zeer eenvoudig in gebruik en is daardoor de ideale broedmachine voor beginners. De Brinsea Maxi II Advance heeft een capaciteit van 14 kippeneieren of 14 eendeneieren die automatisch gekeerd worden. Door het keerrooster voor kleine eieren aan te schaffen (artikelcode: BR-MAXI2KR) is de Brinsea Maxi II Advance ook geschikt voor 40 kwarteleieren of 40 fazanteneieren. Dankzij de doorzichtige kap kan het broedproces vanuit elke hoek goed gevolgd worden. De Brinsea Maxi II heeft, net als de Brinsea Mini II, een 12V adapter en is daarom ook zeer veilig, hierdoor zijn de broedmachines ook zeer geschikt voor gebruik door kinderen, bijvoorbeeld op scholen.

Het digitale display geeft de broedtemperatuur aan in graden Celsius of Fahrenheit. Daarnaast geeft het display het aantal resterende broeddagen en de keerfunctie aan. De Brinsea Maxi II Advance broedmachine biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld de draaihoek en de keerinterval, een temperatuuralarm voor een te hoge en/of te lage temperatuur en periodieke koeling in te stellen. De luchtvochtigheid kan geregeld worden door middel van het vochtreservoir in de bodem, deze moet ongeveer één keer per twee dagen bijgevuld worden. Dit vochtreservoir kan eenvoudig vanaf de buitenkant bijgevuld worden, hiervoor hoeft de gebruiker de broedmachine niet te openen.

De Brinsea Maxi II heeft zeer goede broedresultaten. Het kunststof heeft bovendien een Biomaster antimicrobiële toevoeging, waardoor het risico op onverklaarbare mislukte uitkomsten verkleind wordt.

Let op: het is niet mogelijk om na aanschaf de Brinsea Maxi II Advance te upgraden naar een Brinsea Maxi II Advance EX.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Brinsea Maxi 2 ADVANCE broedmachine”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Brinsea Maxi 2 ADVANCE broedmachine
Brinsea Maxi 2 ADVANCE broedmachine

 309,00

Dier-benodigdheden.nl
Logo