Biologische vlooien- en tekenband voor katten – ZWART – zonder giftige pesticiden – Veilig en verantwoord

- 17%

 16,49

EAN

7434222950929

Inhoud

5 g

Dosering

1 halsband

Fabrikant Adres

http://www.vlooienbandje.com

Gebruiksaanwijzing

1) haal het bandje uit het blikje 2) knip de vacuüm verpakking open 3) knip de band op maat, maar houd 2 vingers ruimte tussen het bandje en de nek van uw kat zodat deze niet te strak zit. 4) Klaar is kees!

Indicaties Werkt tegen

vlooien en teken

Ingrediënten

NATUURLIJKE essentiële oliën, o.a. limoenolie, muntolie, tijmolie, eucalyptusolie, aloe vera, linaloe, citronella.

Verpakkingsinhoud

1 x vlooienband voor katten in de kleur zwart

Wijze van bewaring

koel en droog

Wijze van gebruik

Uitwendig gebruik

Wijze van toepassing

Vacht

Belangrijkste waarschuwingen

Niet gebruiken bij kittens jonger dan 12 weken. Bij irritatie direct af doen. Houdt 2 vingers speling tussen halsband en de hals van uw kat zodat hij niet te strak zit.

Bijwerkingen

Kan een sterke geur afgeven waar sommige katten overgevoelig voor kunnen zijn.

Contra indicaties niet gebruiken bij

Kittens jonger dan 12 weken Irritatie bij de kat Zwangere katten Katten die net herstellen van wonden of operaties

Registratienummer

NVT

Aantal consumenteneenheden CE

1

Aantal producten in consumenteneenheid CE

1

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

http://www.sharon-b.com

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

info@sharon-b.com

Gewicht hond

2 – 10kg

Gewicht kat

Alle gewichtsklassen

Leeftijd dier

Adult kat (2-8 jaar)

Maat

One size

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

sharon B design bv

Product breedte

1 cm

Product gewicht

10 g

Product hoogte

1 cm

Product lengte

37 cm

Taal handleiding

Nederlands

Type anti-vlo en -teekmiddel

Halsbanden

Type dieren

Kat

Type diergeneesmiddel

Geen

Verpakking breedte

150 mm

Verpakking hoogte

25 mm

Verpakking lengte

220 mm

Verpakkingsgewicht

0.01 kg

Voorzorgsmaatregelen

Handen wassen na gebruik Bewaar het blikje op een koele droge plek indien niet direct gebruikt. Buiten bereik van kinderen houden

Waarschuwingen

Niet gebruiken bij kittens jonger dan 12 weken. Bij irritatie direct af doen. Houdt 2 vingers speling tussen halsband en de hals van uw kat zodat hij niet te strak zit.

Werkzame stoffen

NATUURLIJKE essentiële oliën, o.a. limoenolie, muntolie, tijmolie, eucalyptusolie, aloe vera, linaloe, citronella.

Categorieën

Dieren Katten Gezondheid Vlooien & Teken

Type Antivlo en Teekmiddel

Halsbanden

Levensfase kat

Adult kat (2-8 jaar)

Merk

Sharon B

Laatst geupdate op juni 4, 2024 2:29 am
SKU: 9300000035023488 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Voorkom Vlooienplagen in Uw Huis, Auto en Gezin!

Vlooien komen voor bij maar liefst 82,6% van alle katten indien hun baasje geen proactieve beschermingsmaatregelen neemt. Vaak hebben baasjes eerst niet eens in de gaten dat hun kat vlooien heeft.
Eén vlo is echter al voldoende om een heuse vlooienplaag te veroorzaken binnen slechts enkele weken.
Niet alleen in de vacht van de kat, maar ook in de auto en woning van hun baasje, met alle risico’s van dien voor de gezondheid van de volwassenen, kinderen en andere huisdieren in het hele huishouden.


Pijnlijke Gevolgen Voor Uw Kat

Een vlooienbeet is erg pijnlijk voor uw kat en het speeksel van de vlo dat ervoor zorgt dat het bloed stolt zorgt voor extreme jeuk bij uw geliefde viervoeter. Dit is enorm pijnlijk voor uw kat die daarom soms z’n vacht tot bloedens toe open krabt of bijt. Dit vindt vooral plaats in de staart-, lies-, oksel- oor- en buikzone. Het gevolg hiervan is dat uw kat binnen de kortste keren onder de puisten en korsten kan komen te zitten. Het komt regelmatig voor dat dit leidt tot etterende eczeembulten, ernstige huidproblemen en allergische vlooiendermatitis (FAD).


Razendsnelle Verspreiding van Gevaarlijke Parasiet

Vlooien verspreiden zich het snelst in de lente en zomer, maar in uw woning kunnen ze ook gedurende de herfst en winter overleven en zich gemakkelijk voortplanten. Vlooien zijn kleine bloedzuigende parasieten die talloze ziektes kunnen overbrengen op dieren maar helaas ook op mensen. Een gemiddelde vlo is ongeveer 1-2 millimeter groot en heeft krachtige springpoten waarmee de vlo tot wel 1 meter afstand kan overbruggen. De vlo voedt zich als een ware vampier met bloed van zoogdieren en vogels. Eenmaal volgezogen met bloed legt de vlo duizenden eitjes in de vacht van haar ‘gastheer’, in dit geval uw kat. Deze eitjes verspreiden zich vervolgens via de vacht van de kat in razend tempo in de omgeving waarin de kat zich bevindt.

‼️Dit betekent dus dat uw woning, meubels en kleding binnen no time vol kunnen zitten met duizenden vlooieneitjes‼️

Deze eitjes ontwikkelen zich dan binnen een aantal dagen tot vlooienlarven. Dit zijn minuscule wormpjes, die donkere rustige plekjes in uw woning op zoeken, zoals plintjes, vloerkleden, planten en stoffige hoekjes.
Deze larven voeden zich met huidschilvers en vlooienpoep. Ja echt!

Na enkele weken verpoppen de larfjes en deze kunnen tot wel een jaar lang overleven in uw huiselijke omgeving.
Door trillingen en (ultrasone) geluiden ontpopt de nieuwgeboren vlo en bespringt het eerstvolgende zoogdier (of mens!) dat voorbij komt. Hierdoor begint de hele levens- en voortplantingscyclus weer opnieuw, met alle vervelende gevolgen van dien.

Dure (chemische) Middelen van de Dierenarts?

De standaard reactie van de meeste poezenbezitters is om keer op keer naar de dierenarts te gaan voor dure kuurtjes, druppels en zalfjes tegen de vlooien. Hoewel wij voorstander zijn van tijdig ingrijpen en om bij twijfel de dierenarts te consulteren, is dit vaak een zeer kostbare en tijdrovende aangelegenheid.
In het verleden hebben wij zelf ook vele honderden euro’s uitgegeven aan behandelingen, druppels en kuurtjes om onze huisdieren van hun vlooien af te helpen. Vaak werkte het helaas maar tijdelijk of zelfs helemaal niet.
In enkele gevallen hadden onze lieve katjes zelfs zo veel last van de bijwerkingen van de vaak chemische middelen die we voorgeschreven kregen, dat het middel soms nog erger leek dan de kwaal.

De Sharon B anti vlooienhalsband voor katten

Dit was de reden dat we na jarenlang onze honden pijn te hebben zien lijden van de gevolgen van aanhoudende vlooienplagen zelf actief te gaan zoeken naar een gezondere, veiligere en betere alternatieven.

Die vonden we uiteindelijk in een 100% natuurlijke oplossing:

Een katten vlooienband die speciaal ontwikkeld is voor het West-Europese klimaat en omstandigheden op basis van uitsluitend natuurlijke essentiële oliën. Hier komen dus geen chemicaliën of giftige stoffen aan te pas en ze zijn daarom ook volledig veilig geschikt voor ons hele gezin. (in tegenstelling tot de troep die we vroeger aan onze poezen gaven en die zo chemisch was dat we ze de eerste uren niet eens aan mocht raken) Het beruchte diazinon is bijvoorbeeld zo’n middel dat in veel anti-vlooien kuurtjes en vlooienbandjes gebruikt wordt, ook hier op Bol.com.

⛔️Let op: Fibronil, Flumetrine, Imidaclorid en Diazinon werken weliswaar goed tegen vlooien maar dit zijn zeer gevaarlijke pesticiden waaraan al vele honden en katten overleden zijn!⛔️

Deze natuurlijke vlooienband zorgt daarentegen op een natuurlijke manier voor 8 maanden lange bescherming van de vacht en huid van de kat. Hier wordt de verspreiding van vlooien in de directe leefomgeving (onze woning!!) voorkomen. Doordat vlooien zich niet meer kunnen voeden met het bloed van uw kat gaan ze binnen enkele dagen dood en stopt de verspreiding van de eitjes en larven. Hierdoor lopen uw gezin en de overige huisdieren geen risico meer op het krijgen van vlooien of de daarmee gepaard gaande ziektes die ze kunnen overbrengen.

100% Natuurlijk en Veilig

De 100% biologische formule voortdurend wordt verbeterd aangepast aan de Nederlandse en Belgische omstandigheden. Daarom is deze uitstekend geschikt voor katten die in regen lopen of af en toe gaan zwemmen zonder dat dit ten koste gaat van de werking van de vlooienband.

De Sharon B vlooienbandjes zijn 100% biologisch, anti-allergisch, milieuvriendelijk, en volledig veilig voor al uw gezinsleden inclusief kinderen. Bovendien beschermen ze niet alleen tegen luizen maar ook tegen (schurft)mijt, luizen en teken.
Hoewel we exacte samenstelling van deze unieke formule niet kunnen prijsgeven bevat deze o.a. de volgende natuurlijke ingrediënten: kaneel-olie, linaloe, lavendel, eucalyptus, citroengras-olie, kruidnagel-olie, thijm-olie, limoen,-extract, anijs en munt-olie.

De vlooienband is speciaal ontwikkeld voor avontuurlijke poezen en scheurt af in noodgevallen, bijvoorbeeld als uw kat ergens achter blijft hangen en er verstikkingsgevaar dreigt. Het is geschikt voor alle kortharige katten rassen en is eenvoudig aan te brengen en op maat te maken.

Voordelen op een rijtje:

✅ tot wel 6 maanden werkend
✅100% Natuurlijke ingrediënten
✅Veilig voor uw gezin
✅Veilig voor de kat
✅Geen bijwerkingen
✅1 size fits all
✅Geschikt voor alle kortharige poezen rassen
✅Geen vieze handen
✅24/7 bescherming
✅Bescherming tegen teken en vlooien
✅Anti allergie
✅Waterproof
✅Zeer gebruiksvriendelijk
✅100%Veilig
✅Geurloos
✅Geleverd in handig opberg blikje
✅Verkrijgbaar in de kleuren Blauw, Rood, Roze en Grijs.
✅Gratis retourneren binnen 30 dagen zonder opgaaf van reden

Toch vlooien = geld terug

Krijgt uw kat ondanks het gebruik van onze vlooienband om wat voor reden dan ook binnen 3-6 maanden toch vlooien of teken? Dan ontvangt U van ons het volledige aanschafbedrag terug.
Daarboven op ontvangt U bovendien nog een GRATIS extra oplossing naar keuze (bijv. teken tang, vlooien druppels of andere vlooienband). Met deze unieke resultaatsgarantie willen we bewijzen dat we echt 100% achter ons product staan en nemen wij de volledige verantwoordelijkheid voor ons product!

‼️Aanbevolen door dierenartsen in Nederland en België‼️

Bestel nu en profiteer

Doordat onze 100% natuurlijke vlooienbanden momenteel erg populair zijn kunnen we op grote schaal produceren en kunnen we de kostenvoordelen hiervan direct aan U doorgeven.
(vergelijkbare vlooienbanden voor katten kosten immers vaak wel € 30 tot € 50 per stuk)

Voeg nu toe aan uw winkelwagen▶️▶️▶️

Wees er snel bij, want het vlooienseizoen komt eraan en U kunt het zich niet veroorloven om te wachten tot het te laat is! Voeg dus nu toe aan uw winkelwagen en profiteer van onze unieke anti-vlooien garantie.

Voor het geld hoeft u het niet te laten!

TIJDELIJK GRATIS VERZENDING binnen Nederland

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Biologische vlooien- en tekenband voor katten – ZWART – zonder giftige pesticiden – Veilig en verantwoord”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Biologische vlooien- en tekenband voor katten – ZWART – zonder giftige pesticiden – Veilig en verantwoord
Biologische vlooien- en tekenband voor katten – ZWART – zonder giftige pesticiden – Veilig en verantwoord

 16,49

Dier-benodigdheden.nl
Logo