Bajonetdrinker 6 liter

 13,21

EAN

8718426001717

Kleur

Rood

Materiaal

Plastic

Product lengte

0 cm

Product breedte

0 cm

Product hoogte

0 cm

Product gewicht

0.34 kg

Geschikt voor kittens

Ja

Type dieren

Kip

Vaatwasserbestendig

Nee

Verpakking breedte

278 mm

Verpakking hoogte

278 mm

Verpakking lengte

286 mm

Verpakkingsgewicht

0.36 kg

Categorieën

Dieren Kippen Drinkbakken

Merk

De Thuisboerderij

Laatst geupdate op juli 23, 2024 4:31 am
SKU: 9200000055112787 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Bajonetdrinker van
PP-Copolymeer

Een goed drinksysteem is betrouwbaar, kan tegen een stootje en gaat lang mee. De bajonetdrinker van de Thuisboerderij doet precies dat. Dankzij de UV-beschermende eigenschap die is toegevoegd aan de kunststof zijn ze ook na jarenlang gebruik nog net zo robuust en sterk. Bovendien maakten we deze bajonetdrinker van PP-Copolymeer, dat vele malen sterker is dan normaal PP. Zeker tijdens een koude winter is er een grote kans dat normaal PP breekt en snel stuk gaat.

Stevige bodem

De bajonetdrinker beschikt over een stevige bodem. De bodem en de cilinder zitten namelijk met een bajonetsluiting aan elkaar. Je raadt het al, zo komt de bajonetdrinker ook aan zijn naam. Dit is een erg stevige bevestiging die niet zomaar uit elkaar valt. Wat wel handig als deze drinker tussen een stel kippen staat of hangt. Het vullen van de drinker is zeer eenvoudig; ontgrendel de bajonetsluiting, zet de drinkbak ondersteboven, vul deze met water en vergrendel de drinker opnieuw de bajonetsluiting.

Pluspunten van de rode Bajonetdrinker met handgreep
Behalve dat de bajonetdrinker weerbestendig is, zijn er nog meer pluspunten. We hebben ze hieronder kort voor je opgesomd:

  • Betrouwbare solide bajonetsluiting
  • Simpel bij te vullen
  • Extra stevig PP-Copolymeer, (bijna) onbreekbaar!
  • Eenvoudig op te hangen
  • Overzichtelijke capaciteitsindicatie

Vers drinkwater is belangrijk

Vers drinkwater is van levensbelang voor pluimvee. Met de bajonetdrinker kunnen kippen op een eenvoudige manier 24 uur per dag bij het vers drinkwater. De bajonetdrinker is verkrijgbaar in 3, 6, of 12 liter. Zo heb je als thuis kippenboer altijd de juiste maat bajonetdrinker voor het aantal kippen dat je houdt. Hier kun je de bajonetdrinker bestellen .

Diervriendelijke producten en oplossingen

Of je nu een hele boerderij hebt of maar een klein tuintje. Kippen brengen gezelligheid en zorgen elke dag voor verse eieren. Wie kippen houdt, wil ook graag goed voor ze zorgen. Wij als de Thuisboerderij streven er dan ook naar om onze klanten te voorzien van de beste diervriendelijke producten en oplossingen. Je kunt bij ons dan ook terecht voor voerbakken , andere drinksystemen voor kippen en biologisch kippenvoer. Heb je vragen over onze producten neem dan gerust contact met ons op.

We hebben producten die in Nederland geproduceerd worden volgens de Nederlandse standaard. Dit alles om ervoor te zorgen dat je veilig en verantwoord kunt genieten van de kippen in jouw tuin en de dagverse eieren.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Bajonetdrinker 6 liter”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bajonetdrinker 6 liter
Bajonetdrinker 6 liter

 13,21

Dier-benodigdheden.nl
Logo