Armatuur compleet met 25 watt keramische warmtelamp- warmtelamp – broedlamp – biggenlamp – voor keramische warmtelamp – porseleinen fitting – compleet met 2.5 meter snoer

 34,00

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Berkelstraat 1, 6541VC Nijmegen

CE markering

Zichtbaar

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

ToyzwereId@gmail.com

Kleur

25 watt

Materiaal

Aluminium

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Toyzwereld

Product breedte

30 cm

Product gewicht

1 kg

Product hoogte

30 cm

Product lengte

30 cm

Taal handleiding

Engels, Frans, Nederlands, Universeel, Duits

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

0636319331

Type dier

Kip

Verpakking breedte

350 mm

Verpakking hoogte

350 mm

Verpakking lengte

350 mm

Verpakkingsgewicht

1000 g

EAN

7622747443938

Categorieën

Dieren Kippen Warmtelampen

Merk

Olba

Laatst geupdate op juni 8, 2024 1:47 am
SKU: 9300000165351202 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Optimale Verzorging met Ons Armatuur en 25 Watt Keramische Warmtelamp: Ideale Warmte voor Pasgeboren Pups, Kittens, Schildpadden en Kuikens

Verwelkom een nieuwe standaard in warmte en comfort met ons armatuur, speciaal ontworpen voor gebruik met een krachtige 25 Watt keramische warmtelamp. Deze combinatie biedt betrouwbare en gerichte warmte, perfect voor het koesteren van pasgeboren pups, kittens, schildpadden en kuikens.

Kenmerken van het Armatuur:

1. Veilige en Stabiele Ondersteuning: Ons armatuur is ontworpen met stabiliteit en veiligheid in gedachten. Het biedt een stevige basis voor de 25 Watt keramische warmtelamp, waardoor het een betrouwbare keuze is voor de verzorging van kwetsbare dieren.

2. Verstelbare Hoogte: Pas de hoogte van het armatuur eenvoudig aan om de warmte optimaal te richten. Dit maakt het geschikt voor verschillende dieren in diverse levensfasen.

3. Duurzaam en Gemakkelijk te Reinigen: Gemaakt van hoogwaardige materialen, is het armatuur duurzaam en gemakkelijk te reinigen. Hierdoor blijft de omgeving van uw dieren hygiënisch en gezond.

4. Veelzijdig Gebruik: Of het nu gaat om het verwarmen van een kraamkamer voor pups en kittens, een terrarium voor schildpadden, of een broedmachine voor kuikens, dit armatuur past zich aan aan verschillende behoeften.

25 Watt Keramische Warmtelamp: Gerichte Warmte voor Uitstekende Zorg:

1. Intensieve Warmteafgifte: De 25 Watt keramische warmtelamp staat garant voor een consistente en intense warmteafgifte. Het imiteert natuurlijke warmtebronnen, waardoor jonge dieren zich veilig en comfortabel voelen.

2. Speciaal Ontworpen voor Pasgeborenen: Geschikt voor pasgeboren pups, kittens, schildpadden en kuikens, biedt de lamp specifieke warmte die essentieel is voor hun welzijn en ontwikkeling.

3. Energiezuinig en Langdurig: Naast zijn krachtige prestaties is de 25 Watt keramische warmtelamp ook energiezuinig, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over hoge energiekosten. De langere levensduur zorgt voor langdurig gebruik.

Zorg ervoor dat uw pasgeboren dieren de beste start in het leven krijgen met ons Armatuur en 25 Watt Keramische Warmtelamp. Bestel vandaag nog en ervaar de zorgvuldige warmte die uw dieren verdienen.

Deze armaturen zijn van een zeer goede kwaliteit. Ze bestaan uit een aluminium kap met een keramische fitting (E27) en 2.5mtr. snoer.

Het armatuur voldoet aan alle DIN EN normen en heeft een porseleinen fitting. Dit opfokarmatuur is bedoeld voor het ophangen van warmtelampen. Wordt geleverd met ophangketting. De armatuur heeft een verbeterde luchtcirculatie waardoor de lamp zelf niet erg warm wordt. Door de extra dikke wanden van 1,3 mm wordt de warmte-uitstraling beperkt en het rendement verder verhoogd.

Kan gebruikt worden om bijvoorbeeld pasgeboren pups, kittens, schildpadden en kuikens warm te houden.

Maximaal vermogen: 175Watt

beschermingsklasse IPX4 (spatwaterdicht)

Voeding: 220-240VAC

beschermingsklasse II (dubbel geïsoleerd)

Wordt inclusief 25 watt keramische warmtelamp geleverd.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Armatuur compleet met 25 watt keramische warmtelamp- warmtelamp – broedlamp – biggenlamp – voor keramische warmtelamp – porseleinen fitting – compleet met 2.5 meter snoer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Armatuur compleet met 25 watt keramische warmtelamp- warmtelamp – broedlamp – biggenlamp – voor keramische warmtelamp – porseleinen fitting – compleet met 2.5 meter snoer
Armatuur compleet met 25 watt keramische warmtelamp- warmtelamp – broedlamp – biggenlamp – voor keramische warmtelamp – porseleinen fitting – compleet met 2.5 meter snoer

 34,00

Dier-benodigdheden.nl
Logo