Anti-Tekenband met EM kralen 100% natuurlijk Zwart Gemeleerd Maat 30-40 cm

 22,95

EAN

2143243040605

Gebruiksaanwijzing

GEBRUIKSAANWIJZING EN ONDERHOUD De halsband moet zoveel mogelijk om blijven. Natuurlijk mag hij wel af wanneer dat voor de veiligheid van de hond is (bijvoorbeeld tijdens het spelen of als hij gaat rennen door dichte begroeiing) De halsband gaat na 2 tot 3 weken constant dragen werken. Natuurlijk dient de band ook daarna nog zoveel mogelijk om te blijven. De halsband om de 2 weken goed afspoelen onder de kraan ( let op !! gebruik geen zeep alleen maar water) en laat hem daarna in de zon drogen (eventueel achter het raam). Hierdoor blijft de werking en resonantie optimaal. Ook na het zwemen is het verstandig de halsband even af te spoelen met schoon water.

Indicaties Werkt tegen

teken en vlooien

Ingrediënten

EM keramiek

Wijze van gebruik

Uitwendig gebruik

Wijze van toepassing

Vacht

Bijwerkingen

geen

Gewicht hond

2 – 10kg, 10 – 20kg, 20 – 40kg, Vanaf 40kg, Alle gewichtsklassen

Leeftijd dier

Elke levensfase

Taal handleiding

Nederlands

Type anti-vlo en -teekmiddel

Halsbanden

Type dieren

Hond

Type diergeneesmiddel

Geen

Werkzame stoffen

EM keramiek

Categorieën

Dieren Honden Gezondheid Vlooien & Teken

Type Antivlo en Teekmiddel

Halsbanden

Merk

De kleine Dierenwinkel

Levensfase hond

Elke levensfase

Laatst geupdate op april 12, 2024 11:35 am
SKU: 9300000002616500 Categorie:
Uw recensie toevoegen

VOOR DAT U EEN MAAT KIEST:

MEET EERST DE NEK VAN UW HOND GOED OP ZO VOORKOMT U DAT ER EEN VERDKEERDE MAAT BESTELD WORD WANT ….. METEN IS WETEN. Twijfelt u wat de beste maat is vraag het gerust.

Bijvoorbeeld :

Is de maat van uw hond 30 cm ga dan voor 30-40 ipv 25-30

De Mascotas anti-tekenband zorgt voor rust en harmonie bij uw hond. De kralen zorgen ervoor dat de teken en vlooien zich niet prettig voelen en dat uw hond minder aantrekkelijk voor ze word en ze zien er ook nog eens heel mooi en leuk uit dus echt een sierraad voor uw hond.

EM-X Keramiek is keramiek gebakken van met EM (Effectieve Micro organismen ) gefermenteerde klei. Tijdens het bakken is de informatie (trilling) en de energie van de EM micro-organismen in de klei opgeslagen die deze vervolgens weer afgeeft aan zijn omgeving en zorgt voor meer harmonie en een verhoging van de weerstand van uw hond.

  • 100% natuurlijk en geen chemische middelen meer nodig
  • Gaat jaren lang mee
  • Beschadigt de vacht niet
  • Ook geschikt voor honden met een allergie of voor puppy’s
  • Er kan mee gezwommen worden (wel weer goed laten drogen)
  • Vacht gaat glimmen en word zachter

Uit ervaring blijkt dat het harmoniserende en daardoor natuurlijke weerstand verhogende effect van de EM kralen helpt tegen teken en vlookien. Het aantal teken en vlooien vermindert of verdwijnt zelfs geheel. Bij sommige honden lijkt het ogenschijnlijk niet te helpen maar dan blijkt dat ook vaak andere factoren zoals voeding , hygiëne etc. een rol te spelen. De halsbanden geven geen 100% garantie tegen teken of vlooien, net zo min dat chemische middelen deze garantie geven.
Ervaring leert dat honden met een keramische tekenband, beter beschermt zijn dan honden zonder teken en vlooien bescherming.

LET OP: sommige honden kunnen uit verveling aan de koortjes gaan knagen en net als bij elk ander hondenproduct kan het kapot gaan. Honden hebben scherpen tanden en bijten o.a. autogordels met gemak door.

OP BIJT- EN KNAAGSCHADE ZIT GÉÉN GARANTIE

GEBRUIKSAANWIJZING EN ONDERHOUD

  • De halsband moet zoveel mogelijk om blijven. Natuurlijk mag hij wel af wanneer dat voor de veiligheid van de hond is (bijvoorbeeld tijdens het spelen of als hij gaat rennen door dichte begroeiing)
  • De halsband gaat na 2 tot 3 weken constant dragen werken. Natuurlijk dient de band ook daarna nog zoveel mogelijk om te blijven.
  • De halsband om de 2 weken goed afspoelen onder de kraan ( let op !! gebruik geen zeep alleen maar water) en laat hem daarna in de zon drogen (eventueel achter het raam). Hierdoor blijft de werking en resonantie optimaal. Ook na het zwemen is het verstandig de halsband even af te spoelen met schoon water.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Anti-Tekenband met EM kralen 100% natuurlijk Zwart Gemeleerd Maat 30-40 cm”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-Tekenband met EM kralen 100% natuurlijk Zwart Gemeleerd Maat 30-40 cm
Anti-Tekenband met EM kralen 100% natuurlijk Zwart Gemeleerd Maat 30-40 cm

 22,95

Dier-benodigdheden.nl
Logo