Amvirep No-Mite – 475ml

 22,95

EAN

8719326150833

Substantie

Granulaat

Inhoud

475 ml

Dosering

Zie gebruiksaanwijzing

Fabrikant Adres

Elviraland 5b, 2591 GE Den Haag

Gebruiksaanwijzing

Doe een theelepel AmviRep No-Mite in een lege pot. Doe de fruitvliegen bij de AmviRep No-Mite en schud dit door elkaar zodat de vliegen goed bepoederd zijn. Voordat je de bepoederde vliegen op de nieuwe voedselbodem over zet, kan je de vliegen en het overtollige poeder scheiden door middel van een zeef. Ons advies is het overtollige poeder niet terug te gooien in de pot Dendrocare AmviRep No-Mite in verband met de dode mijten. Omdat AmviRep No-Mite niet schadelijk is voor de fruitvliegen én onze dieren (fruitvliegen ontdoen zich snel van AmviRep No-Mite en ondervinden hier geen hinder van), kan je het onbeperkt gebruiken wanneer je nieuwe fruitvliegen kweken maakt. Wij adviseren echter om AmviRep No-Mite niet direct aan je dieren te voeren.

Indicaties Werkt tegen

Mijten, roofmijt

Verpakkingsinhoud

475ml

Wijze van bewaring

Gesloten verpakking

Belangrijkste waarschuwingen

Het overtollige poeder niet terug te gooien in de pot Dendrocare AmviRep No-Mite in verband met de dode mijten.

Bijwerkingen

Geen

Type dier

Reptiel

Aantal consumenteneenheden CE

1

Aantal producten in consumenteneenheid CE

1

Product gewicht

500 g

Taal handleiding

Duits, Engels, Nederlands

Type diergeneesmiddel

Vrij

Verpakking breedte

5 cm

Verpakking hoogte

10 cm

Verpakking lengte

10 cm

Verpakkingsgewicht

500 g

Categorieën

Dieren Reptielen Gezondheid

Merk

Amvirep

Laatst geupdate op juli 11, 2024 4:01 am
SKU: 9300000123515975 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Amvirep No-Mite – 475ml


AmviRep No-Mite is 100% biologische bestrijding tegen mijten zoals roofmijt, bolletjesmijt etc. Het belangrijkste bestandsdeel in AmviRep No-Mite is diatomeeënaarde. Diatomeeënaarde fungeert als een natuurlijk ontgiftingsmiddel in het lichaam en doodt parasieten en virussen die bijdragen aan de ziekte door het bloed te reinigen. Daarnaast bevat AmviRep No-Mite verschillende soorten kruiden welke een anti parasitaire werking hebben. De toegevoegde kruiden in AmviRep No-Mite hebben een sterke, scherpe geur die een afschrikwekkende werking hebben op de mijten.

AmviRep No-Mite is ook zeer effectief voor de bestrijding van mijten in het verblijf van bijv. slangen, hagedissen, schildpadden, vogels en knaagdieren etc. Strooi AmviRep No-Mite over de geïnfecteerde bodem.

Gebruiksaanwijzing:

Doe een theelepel AmviRep No-Mite in een lege pot.Doe de fruitvliegen bij de AmviRep No-Mite en schud dit door elkaar zodat de vliegen goed bepoederd zijn.Voordat je de bepoederde vliegen op de nieuwe voedselbodem over zet, kan je de vliegen en het overtollige poeder scheiden door middel van een zeef. Ons advies is het overtollige poeder niet terug te gooien in de pot Dendrocare AmviRep No-Mite in verband met de dode mijten.Omdat AmviRep No-Mite niet schadelijk is voor de fruitvliegen én onze dieren (fruitvliegen ontdoen zich snel van AmviRep No-Mite en ondervinden hier geen hinder van), kan je het onbeperkt gebruiken wanneer je nieuwe fruitvliegen kweken maakt. Wij adviseren echter om AmviRep No-Mite niet direct aan je dieren te voeren.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Amvirep No-Mite – 475ml”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Amvirep No-Mite – 475ml
Amvirep No-Mite – 475ml

 22,95

Dier-benodigdheden.nl
Logo