Agrisel Keltisch zeezout voor de Agrariër 25 Kilo Sel de Guèrande

 54,00

Product gewicht

25 kg

Type dieren

Boerderijdier

Verpakking breedte

31 cm

Verpakking hoogte

62 cm

Verpakking lengte

21 cm

Verpakkingsgewicht

25 kg

EAN

3445850099908

Categorieën

Dieren Boerderijdieren Voeding

Merk

Le Guerandais

Laatst geupdate op juni 28, 2024 2:13 am
SKU: 9200000123117911 Categorie:
Uw recensie toevoegen

1 zak met 25 kilo Agrisel van de grootste groep coöperatief werkende zoutboeren van Guérande (Bretagne). Onder de vlag van “Le Guérandais” oogsten zij jaarlijks Keltisch zeezout van superieure kwaliteit die gewaardeerd is met onder meer het ‘Label Rouge’, ‘Nature & Progress’ label en het etiket ‘Produit en Bretagne’

Dit speciaal geselecteerd ‘sel de Guérande’ voor gebruik in de agrarische sector is onbewerkt, niet gezuiverd en bevat hierdoor nog alle belangrijke mineralen en spoorelementen die van groots belang zijn voor uw dieren, planten en gewassen. Een topproduct voor de laagste prijs (gratis verzending!) .

Herkauwers met hun meerdere magen kunnen probleemloos Keltisch zeezout eten, de bacteriën in hun maag kunnen deze met gemak verwerken.Dit betekent dat het als aanvullend mineralencomplex voor koeien, schapen, paarden en geiten gebruikt kan worden door het ofwel toe te voegen aan het voer van de dieren, of door het in het drinkwater op te lossen. Een andere en doeltreffende manier is het “uitrijden” van het Keltisch zeezout over het land. Op deze eenvoudige wijze kan men de vaak arme grond voorzien van de nodige zeemineralen. Als aanvulling op het dagelijkse rantsoen van (melk)vee kunt u ook het Keltisch zeezout geven. Het gebruik van het Keltisch zeezout door veehouders hebben inmiddels al aangetoond dat door het geven van ons 100% natuurlijk zeezout het vee aanzienlijk minder last heeft van onder meer Mortellaro, Stinkpoot en Mastitis.

Analyses van het Selnature Keltisch zeezout, die u vanzelfsprekend bij ons kunt opvragen, tonen ook onomstotelijk de samenstelling aan van de aanwezige mineralen en sporenelementen. Hiermee onderscheidt het Keltisch zeezout zich van alle andere (naar eigen zeggen) ongeraffineerde zouten die geen complete analyse kunnen laten zien. Met name de grond in Guérande, waar het zout wordt gewonnen, is hiervoor verantwoordelijk. Het zout wordt namelijk gewonnen en gedroogd op de bodem van klei.

De bekende Belgische klauwverzorger Leo van Looveren is een fervent voorstander van Selnature Keltisch zeezout. Als klauwverzorger is hij steeds geïnteresseerd in de oorzaak van een probleem. Vooral door het vergelijken van stallen heeft hij veel geleerd.

Al snel ondervond van Looveren dat voeding één van de belangrijkste, zo niet de belangrijkste oorzaak is van klauw- maar ook andere problemen. Vooral het belang van structuur wordt vaak onderschat. Ook rantsoenwisselingen, broei en schimmel kunnen voor de nodige problemen zorgen. De kwaliteit van het water mag ook niet worden onderschat. Toen hij een artikel las over Keltisch zeezout is hij dit gaan testen en heeft hij contact met ons opgenomen. Eerst testen bij bedrijven waar het goed draait maar de resultaten waren beperkt. Het goede nieuws: er was nergens een negatieve opmerking. Daarna voerde hij testen uit bij bedrijven waar redelijk wat kon verbeteren. Bij deze bedrijven ging het sneller. Overal was er binnen de maand verbetering op uiers. Naarmate men langer voerde, merkte men dat de dieren gezonder werden…….

Samen met het grootste merk “Le Guérandais” importeren wij rechtstreeks vanuit Frankrijk. Hierdoor leveren wij snel en goedkoop het 100% natuurlijk zeezout uit Bretagne. Door de traditionele en ambachtelijke manier van oogsten op de bodem van klei, bevat dit ‘grijze goud’ nog alle mineralen en spoorelementen. 50-60 gram per dag, per koe, is vaak al voldoende om geen synthetische mineralen meer te hoeven bijvoeren.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Agrisel Keltisch zeezout voor de Agrariër 25 Kilo Sel de Guèrande”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Agrisel Keltisch zeezout voor de Agrariër 25 Kilo Sel de Guèrande
Agrisel Keltisch zeezout voor de Agrariër 25 Kilo Sel de Guèrande

 54,00

Dier-benodigdheden.nl
Logo