Adori Krabpaal Elsa – Krabpaal – 40x35x80 cm Donkergrijs | 8711621948702

Adori Krabpaal Elsa – Krabpaal – 40x35x80 cm Donkergrijs direct bestellen in onze webshop! Een stoere krabpaal voor veel speel- en krabplezier
Katten houden ervan om een krabpaal te gebruiken. Als je geen krabpaal in huis hebt. is de kans groot dat ze gebruik gaan maken van bijvoorbeeld je meubels. Naast krabben kan een krabpaal ook fungeren als slaap- en rustplek. De Krabpaal Elsa voorziet je kat in al deze behoeften.
Krabpaal Elsa
De Krabpaal Elsa van Adori is met een afmeting van 40 x 35 x 80 cm een kleine krabpaal voor je kat (of katten). Het is een uitdagende krabpaal met meerdere speel-. slaap- en krabmogelijkheden. Het holletje onderop kan worden gebruikt als slaap- of rustplek waar je kat zich heerlijk in kan terugtrekken. Verder bevat de krabpaal een krabtunnel boven waar je kat aan kan krabben. hangen en spelen. Naast de ronde krabtunnel zijn er nog drie vierkante kraboppervlaktes om aan te krabben. De krabpaal is donkergrijs van kleur.
Het belang van een krabpaal
Een krabpaal voorziet in meerdere behoeften van de kat. Ten eerste kan de kat zo zijn leefgebied afbakenen. ten tweede is het belangrijk voor nagelonderhoud en ten derde kan de kat zo zijn opgebouwde spanning of stress kwijt. Ook kan de kat een krabpaal gebruiken om even lekker te rekken en strekken. ter ontspanning dus. Een krabpaal met huisje zorgt daarnaast nog eens voor slaap- en rustplekken.
Krabpaal Elsa is 40 x 35 x 80 cm groot. Het sisaltouw is 8 mm dik. Voor deze krabpaal is 480 grams pluche gebruikt.
. Alle Adori voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

Prijs:  59.99   (klik hier voor meer informatie)