6 x Kip Kuikens Spreidpoten beugels – herstel spreidpoten in 24/48 uur – voor kippen – kwartels – duiven – parkieten – papegaaien enz

 16,50

Aantal vakken

6

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Berkelstraat 1, 6541VC Nijmegen

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

ToyzwereId@gmail.com

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Toyzwereld

Taal handleiding

Nederlands

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

0636319331

Verpakking breedte

10 cm

Verpakking hoogte

15 cm

Verpakking lengte

20 cm

Verpakkingsgewicht

1000 g

EAN

8719997388825

Categorieën

Dieren Kippen Broedmachines

Aantal eieren

0 – 20 eieren

Merk

Merkloos, Sans marque

Laatst geupdate op juni 3, 2024 12:49 am
SKU: 9300000018638342 Categorie:
Uw recensie toevoegen

6 x Kuiken Spreidpoten beugels – herstel spreidpoten in 24/48 uur

Herstellen van de spreidpoten:
Herstel de spreidpoten van de kuikens in 24 tot 48 uur. Deze beugels steunen de poten in natuurlijke positie totdat ze volledig herstellen.

Onze beugels helpen het herstelproces van de poten en voorkomt spreidpoten, verdraaide heupen en deformatie in gewrichten en botten.

Het herstellen van de spreidpoten is geschikt voor kuikens van 1 a 3 dagen oud, met hulp van onze beugels kunnen de spreidpoten volledig herstellen in 24 tot 48 uur.

Wees voorzichtig:
Plaats voorzichtig een voor een de kleine pootjes door de beugel tot aan onder de knobbel. Het kuiken moet het liefst gescheiden worden van de rest, en zorg altijd voor voldoende warmte, water en voer. Leg een handdoekje op de bodem voor minimaal 24 uur, zodat het kuiken grip heeft. Verwijder de beugel elke 24 uur en controleer de vooruitgang, indien de poten niet volledig zijn hersteld, herhaal het proces zolang het nodig heeft. Aarzel niet om het kuiken te helpen met eten enof drinken.

Opletten:
Kuikens groeien snel en wennen ook aan de beugels. Als het kuiken sneller begint te lopen kan de beugel eraf. Het kuiken moet wel paar dagen onder toezicht blijven, gebruik de beugels weer indien het kuiken niet volledig hersteld is.

Specificaties:
Geschikt voor kip kuikens – kwartels – duiven – parkieten – papegaaien
Snel resultaat
Hergebruikbaar
Nooit meer teleurstellingen
Compact en krachtig
Extreem licht
Duurzaam en speels
Kleur zwart
Afmeting: 30mm
Gewicht: circa 3 gram
Gebruiksklaar geleverd

Spreidpoten bij kuikens
Spreidpoten bij kuikens kunnen voorkomen als het kuikentje erg zwak is. Het kuikentje kan dan niet zelfstandig bij het eten en drinken komen omdat het niet op zijn poten kan staan.

Symptomen en klachten van spreidpotjes bij kuikens
Wanneer kuikens niet op hun pootjes kunnen staan, heeft het kuikentje waarschijnlijk spreidpoten. De spreidpoten zijn te herkennen aan de volgende punten;

  • Kuikentje kan niet staan
  • Kuiken ligt op de buik
  • De poten zijn gespreid

Oorzaken van spreidpoten bij kuikens
Wanneer je kuiken spreidpoten heeft, ben je toch benieuwd. Wat heb ik fout gedaan en wat moet ik de volgende keer anders doen om het te voorkomen. Want spreidpoten kunnen vverschillende oorzaken hebben.

Broed temperatuur
De temperatuur of luchtvochtigheid was tijdens het broeden te hoog of te laag in de broedmachine.

Ongeschikt bodem
Een kuikentje kan de eerste paar dagen spreidpoten ontwikkelen. Wanneer het kuikentje op een te gladde bodem of uitkomst lade opgroeid. Verhoogt de kans op spreidpoten, omdat de kuikens op een gladde bodem moeilijker de poten recht onder zijn lichaam kunnnen krijgen. Daardoor groeit het pootje alsware scheef onder het lichaam.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “6 x Kip Kuikens Spreidpoten beugels – herstel spreidpoten in 24/48 uur – voor kippen – kwartels – duiven – parkieten – papegaaien enz”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 x Kip Kuikens Spreidpoten beugels – herstel spreidpoten in 24/48 uur – voor kippen – kwartels – duiven – parkieten – papegaaien enz
6 x Kip Kuikens Spreidpoten beugels – herstel spreidpoten in 24/48 uur – voor kippen – kwartels – duiven – parkieten – papegaaien enz

 16,50

Dier-benodigdheden.nl
Logo