320 liter muur regenton groen Brick

Groene muur regenton 320 liter
De groene muur regenton Brick wordt tijdelijk geleverd met gratis accessoires. U heeft natuurlijk de mogelijkheid om dit verder uit te breiden en of extra producten aan te schaffen. De volgende accessoires zit bij de prijs inbegrepen, deze producten hoeft u niet apart te selecteren;
37% extra korting op de regenton
Gratis tuinslang kraan t.w.v. € 8,95
Gratis harco vulautomaat 70/100 mm pijp t.w.v. € 39,-
Gratis peilstok slang met kraan voor aflezen waterstand t.w.v. € 9,95
Gratis bevestigingsmateriaal ringen, pluggen en bouten t.w.v. € 5,95
Tijdelijk extra voordeel:
€ Gratis accessoires t.w.v. € 63,85 (zie hier boven)
€ 2 stuks of meer met 37% extra korting voor slechts € 159,95 per stuk
€ De 2e regenton (of meer) wordt gratis thuisbezorgd

Regenton muurmodel
Veel water opslag capaciteit
A+ kwaliteit, extra sterk weegt ruim 14 kg
Voorgeboord schroefdraad voor de kraan
Waterniveau is aan de buitenkant zichtbaar
Kraan zit op gieter hoogte, hoeft geen voet onder
Moet bevestigd worden aan de muur of schutting
Aan beide zijkanten en bovenkant een aansluit mogelijkheid
Is aan te sluiten op de regenpijp d.m.v. gratis vulautomaat of rechtstreeks
De groene 320 liter muur regenton Brick is uniek in zijn soort. De deksel is volledig weggewerkt in het design maar wel afneembaar, handig voor als u de regenton een keer wilt schoonmaken. Deze muur regenton Brick heeft een groene kleur, overigens op onze site ook te bestellen in het zwart. Super grote regenton die weinig ruimte inneemt en door middel van schroeven aan de muur, schuur of schutting bevestigd dient te worden. Water aftappen is eenvoudig, u schroeft de kraan in het voorgeboorde schroefdraad en hij is klaar voor gebruik. In de muur regenton zit een uitsparing waardoor een gieter makkelijk onder de aftapkraan is te plaatsen, tevens is de tuinslang kraan voorzien van een Gardena aansluiting. Dankzij de gratis bijgeleverde peilstok slang met kraan is het waterniveau aan de buitenkant zichtbaar, hoe handig is dat? Tevens kunt u met deze kraan de laatste liters water aftappen en de ton helemaal leeg laten lopen omdat deze helemaal onderin zit. Het is een extra sterke regenton van A+ kwaliteit. Tijdens het productieproces wordt alleen gebruik gemaakt van het beste polyethyleen materiaal waardoor de muur regenton een lange levensduur heeft, UV bestendig is en kleurvast.

Tip; onze klanten bestellen dit model vaak in combinatie met een chromen tuinslang kraan, een echte aanrader als u regelmatig water wilt gaan aftappen.

Technische specificaties
Inhoud
320 liter
Hoogte
1350 mm
Breedte
600 mm
Diepte
400 mm
Kleur regenton
Groen

Wat zeggen klanten over dit product?
P Weernink; ” Complete set, stevige regenton helemaal super ”.
> Bekijk alle reviews

320 liter regenton aansluiten op een regenpijp?

> Wilt u de regenpijp via de bovenkant van de deksel aansluiten?
In de afneembare deksel zit al een kleine ronde opening. Indien u de regenpijp via de bovenzijde van de deksel wilt aansluiten dan kunt u de opening op maat uitsnijden of zagen. Zorg er wel voor dat in minstens 1, het liefst 2, overloop sets aansluit om overtollig regenwater te kunnen afvoeren wanneer de regenton volledig gevuld is. Indien de regenpijp water afvoert van een dak die groter is dan 35m2 per regenpijp dan kunt u ook zelf een overloop maken door middel van pvc buizen.   

> Wilt u de ton aansluiten zodat overtollig water weer wordt afgevoerd via de regenpijp?
Met een vulautomaat onderbreekt u de regenpijp, de ton zal vol water lopen. Heeft deze zijn maximale water opvang capaciteit bereikt? Dan zal het overtollige regenwater weer terug afgevoerd worden via de regenpijp. De 320 liter Brick heeft aan beide zijkanten een aansluit mogelijkheid voor diverse soorten vulautomaten, bij levering zitten deze aansluitingen nog dicht zodat u zelf kunt bepalen welke kant u gaat gebruiken. Er wordt een gratis vulautomaat Harco meegeleverd. Als u een makkelijke aansluiting zoekt dan raden wij de luxe regenpijp kraan van harte aan. Een aansluiting is binnen 5 minuten gemaakt en hoeft de regenpijp niet door te zagen, enkel een gaatje te boren.

Bekijk alle aansluitingen Bekijk alle accessoires

Prijs: 169.95 (klik hier voor meer informatie)