18 liter Voerton

Voerton – 18 liter
Kunststof vaten met tweedelige schroefdeksel

Aanbieding: 
NU 25% korting
5 stuks of meer voor 
 € 14,95 per stuk 
NU 33% korting
15 stuks of meer voor
 € 13,50 per stuk 
* Prijzen zijn inclusief 21% BTW
 
Own Brand, komt uit onze eigen fabriek
Bij grotere afnames uit te voeren in eigen kleuren
Tweedelige kwaliteit schroefdeksel
100% lucht en waterdicht af te sluiten 
Levensmiddelen keurmerk
Geschikt voor 8 – 11 kg
20% tot 33% korting

De 18 liter voerton is geschikt voor 8 tot maximaal 11 kg afhankelijk van het volume. Indien u een poeder wilt opslaan zal er maximaal 11 kg kunnen worden opgeslagen. Wilt u bijvoorbeeld kattenvoer opslaan dan zal er ongeveer 8 kg kattenvoer in gaan aangezien de brokken grover zijn qua structuur dan een poeder. Als u twijfelt of het gaat passen raden wij aan om een voerton groter te bestellen. De kwaliteit van de 18 liter voertonnen is uitstekend te noemen, de tweedelige deksel zorgt ervoor dat de kunststof vaten altijd voor 100% worden afgesloten.

Kwaliteit beoordeling Voertonnen.nl
De deksel bestaat uit een tweedelig systeem met rubberen afdichtring
Het vat is van extra dik en stevig kunststof
Een drukdeksel met daaroverheen een schroefdeksel, sluit altijd goed af, wel een dubbele handeling
Het vat heeft geen handgreep of handvat
De kunststof vaten zijn goed stapelbaar
Geschikt voor levensmiddelen, veilig en nieuw kunststof, bevat geen giftige stoffen

Technische specificaties
Inhoud
18 liter
Hoogte
230 mm
Diameter
340 mm
Vulopening
280 mm
Kleur deksel
Oranje
Kleur vat
Wit
Materiaal
HDPE
Gewicht
1400 gr
Keurmerk
Voeding geschikt

Wat zeggen klanten over dit product?
Marjorie;
” De ton is goed aangekomen bedankt! Ik gebruik hem voor mijn kattenvoer, omdat grotere zakken van dure merken goedkoper zijn als de kleinere zakken en om ze om ze lekker vers te houden had ik een ton besteld. Bedankt”.
Meer klantervaringen vindt u onderaan de pagina.

De 18 liter voertonnen hebben in verhouding een wijde vulopening en certificaat voor voedingsmiddelen. Dit houdt in dat het soort HDPE (kunststof) dat gebruikt is veilig in aanraking mag en kan komen met voedingsmiddelen. Door het tweedelige deksel systeem worden de vaten altijd voor 100% afgesloten zonder dat u deze heel strak hoeft aan te draaien. Een tweedelige deksel houdt in dat u eerst een drukdeksel plaatst met rubberen afdichtring, deze valt gemakkelijk in het vat als u deze iets in het midden aanduwt. Vervolgens schroeft u de schroefdeksel over het vat, deze zorgt ervoor dat de rubberen afdichtring extra stevig wordt aangeduwd zodat er geen lucht tussen het plastic vat en de deksel kan komen. Een eventueel nadeel van een dubbele deksel is dat u dus twee handelingen moet uitvoeren, echter lopen de meningen hier sterk over uiteen of dit ook als nadeel mag worden gezien. Doordat de schroefdeksel en de bodem op elkaar zijn afgestemd zijn de kunststof vaten goed stapelbaar. De 18 liter voerton is voorzien van een voedingsmiddelen keurmerk, dit keurmerk is zichtbaar op het vat aanwezig.

Door met name het voedingsmiddelen keurmerk en de tweedelige deksel constructie zijn de vaten multifunctioneel inzetbaar. Voertonnen.nl levert deze plastic vaten met name aan viswinkels, restaurants, bakkers, bedrijven die actief zijn in de watersport en asbestbedrijven. Voorkomt ongedierte en rekt de houdbaarheid van uw producten, 100% water & luchtdicht af te sluiten. Particulieren schaffen de 18 liter vaten aan voor eigen gebruik om onder andere hondenvoer, kattenvoer, meel, rijst en dergelijke producten op te slaan. Doordat de vaten in onze eigen fabriek worden geproduceerd kan Voertonnen.nl u een uitstekende prijs kwaliteit verhouding bieden.

De 18 liter vaten komt uit onze eigen fabriek en kunnen wij bij interesse in grotere aantallen customizen, dit is al mogelijk vanaf circa 400 stuks. Beide delen van de tweedelige deksel is te fabriceren in eigen kleuren alsmede de vaten zelf. Ook is het mogelijk om de vaten te voorzien van een beeldmerk en of logo door middel van stansen.

Prijs: 15.95 (klik hier voor meer informatie)