Dwam Halsband Boho Juan Blauw&Bruin – Hondenhalsband – 49-59×4.0 cm | | Dwam

Dwam Halsband Boho Juan Blauw&Bruin – Hondenhalsband – 49-59×4.0 cm direct bestellen in onze webshop! Kleurrijk en opvallend zijn de kenmerken van de DWAM Boho hondenhalsbanden collectie. Blauw voor de mannetjes en roze voor de vrouwtjes.
DWAM gebruikt prachtig buffelleer en een zachte leren voering voor ultiem comfort. De juiste maat
De juiste maat bepaal je door het meten van van de halsomvang van je hond. Dit doe je losjes om het breedste gedeelte van de hals. Je hebt de juiste maat wanneer er nog 2 platte vingers tussen kunnen.
Het meten kan nog eenvoudiger wanneer je hond al een halsband draagt. Meet in dit geval het gedeelte tussen de gesp en het meest gebruikte gaatje. Dog with a mission
DWAM (Dog with a Mission) vindt dat alle honden het beste verdienen en maakt unieke honden accessoires. Stuk voor stuk even kleurrijk, eigenzinnig en origineel, net als jouw hond.
“Together we have a mission”
DWAM gunt alle honden en andere dieren een goed en mooi leven. Daarom steunen wij bijzondere projecten in binnen- en buitenland, zodat ook honden en andere dieren die het minder getroffen hebben een goed tehuis en liefdevolle verzorging krijgen. Op dit moment doneert Dog with a Mission een maandelijks bedrag aan Stichting International Animal Care (SIAC) en Stichting Wings for Animals.. Alle Dwam voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

Prijs:  69.95   (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...